har tre af Stockholm og tre af Gøteborgs største klapvognbutikker med butiksområder på op til 1000 m2 og en af Sveriges førende babybutikker. Vores fokus er på produkter til børn mellem 0 og 3 år. Hos os finder du en bred vifte af klapvogne, bilsæder og babyprodukter. Vi forsøger at få det bedste ud i hvert produktområde og arbejde meget med kendte, gode mærker. Vi tager kun ind produkter, som vi kan garantere 100%. Vi investerer i kvalitet, men prøver altid at give dig konkurrencedygtige priser.

Butikkerne supplerer webshoppen, og du har altid den samme pris på alle steder. Det betyder ikke noget, om du har købt et produkt online eller i butikken. Betingelserne er de samme, og du kan altid udveksle eller annoncere en vare i butikkerne, selvom det købes online.

This content is also available in: Swedish, English

Kategorier:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Uncategorized @da

Vår definition av en godkänd e-handelsbutik 2019

Vi anser att alla online retailers förtjänar en tekniskt bra lösning för att bedriva sin ehandel och webbutik, speciellt eftersom det är 2019 inte behöver vara vare sig kostsamt eller komplicerat. New Amsterdam har genomfört Læs mere…