Tele2 er en svensk teleoperatør, der betjener mere end 30 millioner abonnenter i 10 lande. Den samlede omsætning er mere end 3 milliarder USD. De tilbyder produkter såsom mobil- og fasttelefoni, kabel-tv og internettjenester, både faste og mobile. Ofte er der i hvert amt vært for flere butikker, f.eks. Til privatkunder og erhvervskunder.

Med den mængde unikke og fragmenterede butikker besluttede Tele2 at lancere et program og investerede i platformen til Magento. Magento tilbød meget af hyldefunktionaliteten, hvilket ville reducere omkostningerne og behovet for udvikling meget, men Magento skulle udvides til at understøtte Telecom unikke forretningsmodeller med abonnement, afdrag, tilskud, SIM-kort, aktiveringstyper osv.

Det samlede projekt fortsatte i mere end 3 år og rullede en samlet butik til hvert land, men alligevel kunne hver butik tilpasse hvert lands specifikke behov og diversificerede produkter. Det er muligvis en af ​​de mest magtfulde og mest moderne e-handelsløsninger, der er lanceret, da Tele2 har en fantastisk position for fremtiden.

Udrulning inkluderede lande som Sverige, Holland, Østrig og Baltiske lande med mere at følge.

This content is also available in: Swedish, English

Kategorier:

Relaterede indlæg

Uncategorized @da

Vår definition av en godkänd e-handelsbutik 2019

Vi anser att alla online retailers förtjänar en tekniskt bra lösning för att bedriva sin ehandel och webbutik, speciellt eftersom det är 2019 inte behöver vara vare sig kostsamt eller komplicerat. New Amsterdam har genomfört Læs mere…