Magento – den markedsledende e-handelsplatform

Vi betragter os som en af ​​de førende eksperter på Magento som en løsning ved at vælge og samle eksperter fra hele verden og med succes levere komplekse projekter af meget høj kvalitet.

Magento har domineret e-handel i flere år, og det er ikke uden grund. Det har fordele i forhold til alle andre platforme. Det er gratis (hvis du vælger den communityversion, der passer bedst), den er teknisk stabil, og den tilbyder et komplet udvalg af funktionalitet, der holder dig travlt i årene fremover. Det er også den løsning, som de fleste penge er investeret i, og hvornår de f.eks. Hvis der kommer en betalingsløsning, kan du være sikker på, at den straks vil blive udviklet til Magento som et plugin.
Ved at vælge Magento gør du det samme som 100.000 andre butikker, og der er sandsynligvis over 1 million udviklere, der har kendskab til platformen. Magento har alle de nødvendige elementer for at give din virksomhed mulighed for at udvikle sig på en omkostningseffektiv måde.

Vender du eller planlægger du at omsætte mere end 10 mio. SEK årligt?

Generelt kan det siges, at Magento er den førende løsning for e-detailhandlere med en årlig omsætning mellem 10 og 400 mio. SEK. For opstart af e-forhandlere er der billige og enkle alternativer, såsom skytjenester med et lavt månedligt gebyr, men med store begrænsninger. For globale organisationer med store tilpasningsbehov kan Magento ikke konkurrere med andre virksomhedsplatforme, men de meget lave samlede omkostninger for Magento i forhold til for eksempel SAP Hybris eller ATG betyder, at det ikke desto mindre skal være et alternativ selv for de større segmenter.

Magento har utallige fordele, og når man udvikler en ny e-butik er der ingen anden platform, hvor det er muligt at levere en samlet e-handel 3.0 inden for samme tid og omkostninger. Der er dog ulemper, som det kan være værd at vide. Magento 1.0 begynder at blive en gammel platform, og 2.0 har barnesygdomme. Magento anses for at have ydelsesproblemer, men der er masser af løsninger til dette. Magentos CMS imponerer ikke, og det kan være værd at have et separat system som WordPress, som tværtimod mange menneskers mening ikke vil være en større samlede omkostning. I førende test af platforme er Magento blevet kritiseret for en “kedelig” standardskabelon, som er irrelevant, da der er en overflod af lydhør temaer, der kan tilpasses. Magento kræver også sin egen installation og miljø, som i dag med skybaseret hosting ikke medfører nogen ekstra omkostninger. New Amsterdam kan nu være vært for en samlet løsning med testmiljøer fra et par hundrede kroner om måneden.

Uanset om du er en etableret spiller inden for e-handel, eller hvis du skal starte en ny butik, har du brug for en stabil e-handelsplatform til at bygge din forretning videre. Fordelene er utallige, såsom at få et kortere og billigere implementeringsprojekt, betydeligt lavere omkostninger til al fremtidig styring, mere standard “out of the box” -funktioner og en løsning, som du kan vokse med i de kommende år.

Læs også vores artikel “Magento’s magt”.

Kontakta Oss

This content is also available in: Swedish, English