Vores ekspertområder

At køre og udvikle en e-handel over tid kræver en række roller, tjenester og ekspertise. New Amsterdam kan tilbyde en stor del af disse, som du finder under vores tjenester.

Derudover er der områder, hvor vi er endnu mere specialiserede og har samarbejdet med vores kunder for at finde endnu bedre løsninger og strategier, som du kan læse mere om her.

Konvertingsoptimering

B2B og forhandlerportal

Omnikanal

Mere butiksløsninger

Produkt Guide
Mange produkter er for komplekse til at sælge med en klassisk produktside og liste. En guide kan i mange tilfælde give meget gode resultater. Vi har udviklet guider til salg af en række varer og tjenester og giver vejledning i, hvordan du sælger dine produkter for maksimale resultater.

Magasin og indholdsdrevet e-handel
Indhold bliver stadig vigtigere og integrerer information med lette købsmuligheder. Vi har udviklet digitale magasiner og magasiner, hvor vi har integreret muligheden for at købe produkter, som er meget effektive for dem, der ejer deres eget indhold.

Kundeloyalitet
Kundeloyalitet er en meget vigtig del af at skabe vækst i e-handel og maksimere indtægterne. Ved at kende deres kunder kan du nå dem med det rigtige tilbud til det rigtige tidspunkt, normalt med meget enkle midler. En e-handelsplatform er en meget god platform til styring af medlemsprogrammer, tilbud, profiler og kundeloyalitet, og vi er eksperter på, hvordan man får mest muligt ud af det.

This content is also available in: Swedish, English

Følg New Amsterdam i vores kanaler
Følg os
Besøger adresse

Stockholm
Master Samuelsgatan 36
111 57 Stockholm
Telephone: +46 (0)8-128 225 00
E-mail: info@newamsterdam.se

Helsingborg
World Trade Center
Carl Krooks gata 18
252 25 Helsingborg

KöpenhamnWorld
Trade Center
Borupvang 3
2750 Ballerup

Postadresse

Markervägen 8
175 67 Järfälla